Ако искате да усетите красотата на величествения Балкан през летният сезон, Почивна база в гр. Априлци, квартал Видима е идеалното място, което търсите.
Базата е подходяща за семейства с деца, както и за групи до 40 човека . Предоставя на гостите си чудесен изглед към връх Ботев и Марагидик. Оттук е и началната точка на екопътеката "Видимско пръскало".
В почивната база има  просторен двор с тревна площ, която позволява свободни игри и занимания на открито. В непосредствена близост има река.
Базата разполага с къщички и бунгала.
Бунгала "Русалка" и "Видима" са еднотипни. Разполагат със спално помещение с 2 легла, холче с диван спалня, барче, мивка, хладилник и телевизор с кабелна телевизия, санитарен възел с баня, самостоятелна тераса.
Бунгало "Дунав" разполага с 2 спални помещения, просторен хол с 2 къта - за хранене и за почивка, има оборудван кухненски кът с мивка, готварска печка, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, санитарен възел с баня, обширна тераса.
Масивна къща № 1 е на 1 етаж и разполага с 3 спални помещения, всяко със самостоятелен санитарен възел и баня, гардероб и шкафче за обувки, обширен хол с камина, телевизор с кабелна телевизия, оборудван кухненски бокс - с мивка, готварска печка, хладилник, кухненски шкафове, тераси към спалните помещения + обща обширна тераса.
Масивна къща № 2 е на 2 етажа. На първия етаж има оборудван кухненски кът с готварска печка, хладилник, мивка , просторен хол с камина, телевизор с кабелна телевизия. На същият етаж се намират и 2 спални помещения, всяка подходяща за нощувка до 3 човека, с отделни санитарни възли с бани. На втори етаж също има 2 спални помещения, еднотипни с тези на първи етаж със самостоятелни санитарни възли с бани. Към спалните помещения има отделни тераси.
Масивна къща № 3 е на 1 етаж с оборудвана кухня-мивка, кухненско шкафче, готварска печка, хладилник. Коридор с гардероб и шкафче за обувки. В спалното помещение има 2 ъглови легла и канапе-спалня, телевизор с кабелна телевизия. Санитарен възел с баня и тераса.
Масивна къща № 4 е на 1 етаж, състояща се от коридор, оборудван с гардероб и шкафче за обувки, кухненски кът и кът за хранене, телевизор с кабелна телевизия, спално помещение с 2 ъглови легла и малка спалня, санитарен възел с баня, тераса. Има тераси с изглед към Балкана.
Посетете Почивната база и се насладете на уют, красота, отмора!
Телефони за контакти: 0631/60-194;
    GSM - 0884757456; 0888641317